Αντιμετώπιση Προβλημάτων

 • Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού μου, προσπαθώ να συνδεθώ στην εφαρμογή. Αλλά συνεχίζει να λέει ότι ο κωδικός μου δεν είναι σωστός.

  Είναι πιθανό να υπάρχει τυπογραφικό λάθος όταν εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για πρώτη φορά κατά τη ρύθμιση του λογαριασμού. Προσπαθήστε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά.

 • Η λήψη και η αναπαραγωγή ήχου σταμάτησαν ξαφνικά να λειτουργούν. Τι πρέπει να κάνω?

  Εκδίδουμε τακτικές ενημερώσεις στην εφαρμογή. Μερικές φορές, εάν χάσετε μια ενημέρωση, ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν. Επομένως, πρώτα απ 'όλα, όποτε ανοίγετε την εφαρμογή και βλέπετε ένα αναδυόμενο παράθυρο που λέει "πρέπει να εγκατασταθούν ενημερωσεις", αποδεχτείτε το. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κλείστε εντελώς την εφαρμογή και ανοίξτε την ξανά, για να τεθούν σε ισχύ οι ενημερώσεις. Εάν απορρίψατε κατά λάθος μια ενημέρωση και ορισμένες λειτουργίες σταματήσουν να λειτουργούν, διαγράψτε την εφαρμογή από το τηλέφωνό σας και πραγματοποιήστε ξανά λήψη της από το App Store (για iOS) ή το Play Store (για Android).

 • Μπορώ να έχω πρόσβαση και στα audiobooks μου από τον υπολογιστή;

  Προς το παρόν αυτή λειτουργικότητα δεν υποστηρίζεται για λόγους ασφαλείας. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να ακούσετε τα audiobooks σας μέσω της εφαρμογής του bookvoice κατεβάζοντάς την είτε από το App Store εδώ είτε από το Google Play εδώ.

 • Το audiobook που αγόρασα δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή όταν συνδέομαι. Τι πρέπει να κάνω;

  Για να ακούσετε τα αγαπημένα σας audiobooks το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή του bookvoice είτε από το App Store εδώ (για iOS χρήστες) είτε από το Google Play εδώ (για android χρήστες). Ανοίγοντας την εφαρμογή θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή (αν μπαίνετε 1η φορά στην εφαρμογή) είτε σύνδεση αν έχετε ήδη λογαριασμό χρησιμοποιώντας το ίδιο email με αυτό που χρησιμοποιήσατε αγοράζοντας τα audiobook σας από την ιστοσελίδα του bookvoice.gr. Αν μετά την παραπάνω διαδικασία δεν είστε σε θέση να ακούσετε τα audiobooks σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ.